Trouwen doe je in stijl

  • Facebook - White Circle
 

VERHUUR

DE AUTO

Bij de huur zitten 100km, inclusief brandstof in begrepen. Uiteraard is de auto bij aankomst in onberispelijke, schone, staat.

Uw chauffeur

Foto's

Tevens zal de chauffeur op diverse locaties ook de nodige sfeerfoto's van U met de auto maken.

Optioneel

De auto wordt alleen mét chauffeur verhuurt. U kunt er van op aan dat U perfect verzorgd en comfortabel rond gereden zult worden.

DE AUTO

De auto is een 1961'er Citroën ID, welke tot in perfectie is gerestaureerd. Dankzij het unieke, hydraulische, veersysteem zult U het gevoel hebben over de weg te zweven. De auto is zelfs tegen huidige maatstaven nog bijzonder comfortabel en wordt door vele gezien als 1 van de mooiste auto's ooit gemaakt.

ID bij Olympisch stadion Amsterdam
Citroen ID neus
Citroen ID
Citroen ID
 
 

UW CHAUFFEUR

Net als de ID komt de chauffeur ook uit 1961, al op jonge leeftijd werd ik tot over mijn oren verliefd op de prachtige Citroën DS/ID reeks. Ik ben dan ook al sinds enige tijd in het bezit, geweest, van diverse uitvoeringen van deze modellen.

Enige jaren geleden, nog in het bezit van een zwarte DS Pallas (een extra luxe uitvoering) werd mij al regelmatig, door vrienden van, gevraagd of ik hen zou kunnen rond rijden op hun trouwerijen.

Dit beviel mij dermate goed dat ik dit hobbymatig ben gaan doen naast mijn vaste baan.

 

GALLERIJ

 

TARIEVEN

De auto wordt zowel per dag als per dagdeel verhuurt, echter altijd alleen inclusief chauffeur. De tarieven hieronder zijn ter indicatie en worden altijd naar uw wensen aangepast.

- Huurprijs per uur: €75,-

- huurprijs per dagdeel (4u): €250,-

- Huurprijs per dag (8u): €450,-

- All-Inclusieve (Volledige trouwerij): €600,- 

 

CONTACT

Jan van der Klok

Trouwen doe je in Stijl

Blomswaard 18

1391VC Abcoude

www.trouwendoejeinstijl.nl

Gelukt! Uw bericht is verzonden.